Social 15 Iulie 2016 16:00
Ambasada Frantei la Bucuresti a anuntat ca au fost luate masuri de securitate sporite in jurul tuturor institutiilor oficiale franceze din Romania, gratie mobilizarii autoritatilor romane si ca o carte de condoleante va fi deschisa, vineri, de la ora 13.00, la sediul institutiei.

„Ambasada Frantei in Romania le multumeste tuturor celor care si-au exprimat, de ieri seara, condoleantele si sprijinul pentru natiunea franceza, dupa atentatele teroriste care au avut loc la Nisa, pe 14 iulie 2016. Drapelele franceze de pe teritoriul Romaniei sunt in berna”, transmite reprezentanta diplomatica, citata de News.ro.

O carte de condoleante va fi deschisa in fata Ambasadei Frantei in Romania (strada Biserica Amzei nr. 13-15, Bucuresti) incepand de la ora 13.00, astazi, vineri, 15 iulie 2015. In zilele urmatoare, aceasta va ramane la dispozitia publicului intre orele 9.00 si 20.00.

De asemena, un Registru de condoleante online a fost deschis pe site-ul Ambasadei Frantei unde au fost deja publicate numeroase mesaje trimise de cele mai inalte autoritati romane, misiuni diplomatice si numerosi cetateni, transmite Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.