Social 14 Iulie 2016 13:30
O soferita din Gorj a fotografiat masina unui sofer care a sicanat-o in trafic, dupa care a postat fotografiile si toata intamplarea pe Facebook.
Femeia se deplasa pe DN 67 catre localitatea Targu Carbunesti, cand a fost depasita de un autoturism BMW. I s-a parut ciudat pentru ca masina s-a deplasat mult timp paralel cu a sa, iar la un moment dat soferul chiar a ras. Se mai afla in masina cu un alt barbat, ambii trecuti de prima tinerete, scrie Adevarul. Soferita a povestit pe contul personal de Facebook ce a urmat:

„Cum devii cocalar cu BMW in 5 pasi simpli:

  • Pasul 1: Depasesti o masina oarecare in trafic, cand deodata vezi ca soferul este o femeie. Atunci incerci sa atragi atentia mergand in paralel.
  • Pasul 2: Ai depasit si brusc iti aduci aminte ca ai o pedala de frana. O apesi pana ajungi la 40km/h!
  • Pasul 3: Dupa ce «omori» nervii soferilor si vezi ca esti la un pas sa fii depasit, iti amintesti brusc ca mai ai si alte trepte... Si maresti viteza!
  • Pasul 4: Dupa ce «ti-ai inlaturat inamicul» (acesta cedand si renuntand la depasire) si esti din nou «fruntas», simti brusc nevoia sa iti reiei mersul cu 40km!
  • Pasul 5: Si «istoria» se repeta pe o distanta de circa 20 km si asta doar pentru ca nu vrei sa fii depasit de o femeie! Deh, doar esti «bizon» cu BMW! Si daca partea intelectuala nu te ajuta sa iesi in evidenta, poate te ajuta BMW-ul!“


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.