Social 21 Iunie 2016 15:45
Vlad Filat, fostul premier moldovean, a lesinat marti intr-o instanta judiciara din Chisinau, politicianul revenindu-si dupa cateva minute, relateaza Unimedia.md.

Vlad Filat a lesinat in incinta Judecatoriei Buiucani, unde era programata sedinta in dosarul sau.

Acesta a primit asistenta medicala de la un echipaj al serviciului de urgenta, iesind din sala dupa ce si-a revenit, fiind ajutat de agentii de politie, scrie mediafax.

Judecatorii moldoveni au decis in octombrie 2015 plasarea in arest preventiv a fostului premier Vlad Filat, acuzat de fraude bancare si luare de mita. Procurorul general al Republicii Moldova, Corneliu Gurin, a cerut si ulterior a si obtinut suspendarea imunitatii fostului premier argumentand ca Vlad Filat trebuie anchetat pentru presupusa implicare directa in fraudele de la Banca de Economii (BEM). In alt dosar, liderul PLDM este acuzat ca, in perioada in care a indeplinit functia de premier, ar fi primit 60 de milioane de dolari de la directorul companiei Dufremol, Ilan Shor. Potrivit sesizarii, exercitand functia de premier, Filat ar fi primit bunuri de la Ilan Shor pentru a inceta controalele la Dufremol, pentru a-l numi consul onorific in Rusia si pentru a acorda dreptul de comercializare a produselor petroliere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.