Social 19 Iunie 2016 14:20
Zeci de gospodarii din localitati ale judetului Suceava au fost inundate, sambata seara, in urma ploilor abundente, iar pompierii au actionat in noaptea de sambata spre duminica pentru evacuarea apei, dar si pentru evacuarea a patru persoane.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, pompierii militari suceveni au intervenit, incepand de sambata dupa amiaza in urma ploilor torentiale, care au afectat mai multe localitati din tot judetul, in special in Suceava, Siret, Radauti, Gura Humorului, Frasin, Horodnic de Sus, Horodnic de Jos, Valea Moldovei, Musenita, Vicovu de Jos, Fratautii Noi, Scheia si Brodina, relateaza Hotnews.ro.

In judetul Iasi, ploile au facut stricaciuni: in localitatea Victoria, grindina a avariat cateva acoperisuri de case, iar in localitatea Plugari, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu declansat de un fulger, in care au ars 30 de tone de furaj, conform Agerpres.

In orasul orasul Targu Frumos, patru curti au fost inundate. Alte doua curti au fost inundate in Iasi, in cartierele Galata si Nicolina.

In cursul noptii, lucratorii Directiei Servicii Publice Municipale Iasi au intervenit pe strazile din municipiul resedinta de judet pentru a indeparta crengile copacilor care au fost rupte de furtuna, precizeaza RomaniaLibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.