Social 14 Iunie 2016 09:20
O femeie din Braila a incasat doi ani la rand salariu de asistent social, desi persoana pe care ar fi trebuit sa o ingrijeasca murise intre timp.

Femeia nu a anuntat insa ca mama ei, care fusese incadrata cu handicap grav, a incetat din viata. Astfel ca, in doi ani, asistenta a luat ilegal aproape 20.000 de lei. Si spune ca a mintit pentru ca avea de platit rate la mai multe credite.

Povestea femeii ca asistent social a inceput in 2006. Atunci mama ei s-a imbolnavit grav si avea nevoie de ingrijire permanenta. Trei ani mai tarziu, mama femeii a murit. Potrivit legii, contractul ei de munca ar fi trebuit sa inceteze. Ceea ce nu s-a intamplat.

„Aveam trei banci de plata si asta a fost, m-a pacalit cineva, am facut imprumut la trei banci si asta a fost motivul,” spune Florentina Vrabie, fosta asistenta sociala acuzata de inselaciune, scrie Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.