Social 2 Iunie 2016 11:30
Medic roman din Africa: Pe cei "de neinlocuit" din Sanatate ii acuz de crima cu premeditare!

La fel ca multi altii, a plecat din Romania si si-a facut un rost peste hotare. Pana in 2003 a lucrat in SUA, apoi s-a mutat in Cape Town, Africa de Sud, unde a continuat sa profeseze ca medic si asistent universitar. Prin comparatie, puncteaza ea, "lista mizeriei din sistemul sanitar romanesc e interminabila". Pe cei "de neinlocuit" din fruntea sistemului ii acuza de crima cu premeditare, iar dovada este statistica Eurostat, unde Romania este pe primul loc la numarul de decese evitabile.

Coruptia din sanatate ucide la propriu

"Toti cei care si-au batut joc de sanatatea oamenilor, comitand acte de coruptie, trebuie arestati. Coruptia din sanatate ucide la propriu. Ucid nu numai dezinfectantii diluati sau chiar, culmea, infectati, dar si echipamentele bune de aruncat la gunoi, clinicile nefolosibile, angajarea unor incompetenti pe baza de concursuri trucate, liderii narcisisti "de neinlocuit", dar altfel plafonati la nivelul maxim al competentei profesionale si administrative. Din pacate, lista mizeriei din sistemul sanitar romanesc e interminabila", a declarat Alina Beyer pentru ziare.com.

Povestea integrala poate fi citita aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.