Social 28 Mai 2016 10:45
Aeroclubul Romaniei va organiza o demonstratie aviatica, sambata, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Evenimentul "Clinceni Children's Day Air Show 2016" este dedicat copiilor si va avea loc la Aeroclubul Aurel Vlaicu Bucuresti – Aerodromul Clinceni, cu incepere de la ora 10.00, transmite Aeroclubul Romaniei pritr+un comunicat de presa.

Vreme de aproximativ 3 ore, formatiile de acrobatie cu planoare (White Wings) si de inalta acrobatie (Hawks of Romania) ale Aeroclubului Romaniei vor executa numere de acrobatie solo si in echipa, in timp ce echipa de parasutism a Aeroclubului Romaniei (Blue Wings) si componenti ai loturilor nationale de planorism si parasutism isi vor demonstra calitatile. Participantii vor putea asista si la vanatoarea de baloane cu avioane Zlin a "Vulturilor Tricolori", dar si la o demonstratie de baloane cu aer cald. La eveniment vor participa ca invitati si Fortele Aeriene Romane, se mai arata in comunicat.

Accesul publicului va fi liber, iar in cazul in care conditiile meteorologice vor fi nefavorabile, mitingul aviatic va fi amanat pentru duminica, 29 mai, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.