Social 6 Mai 2016 16:24
La doua zile dupa ce patru tineri s-au batut in tramvaiul 41, pentru ca doi dintre ei ascultau manele, un grup de baieti a fost filmat ascultand manele si scuipand seminte tot intr-un vagon al tramvaiului 41, in semn de razbunare pentru incident.

Miercuri, pe Facebook, au aparut imagini cu patru tineri care s-au batut in tramvaiul 41 din Bucuresti, pentru ca doi dintre ei ascultau manele si nu au vrut sa dea muzica mai incet. Clipul a devenit imediat viral pe internet iar Politia Capitalei anunta ca s-a autosesizat pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

La doua zile, mai multi tineri au fost filmati de un calator, tot in tramvaiul 41, in timp ce ascultau manele, scuipau seminte si dansau, in semn de razbunare pentru bataia pe care au incasat-o miercuri ceilalti doi tineri, scrie MEDIAFAX.

Scenele au fost filmate de un calator si postate pe internet. In clipul, care are putin peste un minut, se vede cum mai multi calatori privesc mirati la tinerii care danseaza si bat din palme pe ritm de manele. La un moment dat chiar incep sa strige “show, show, show.”

Barbatul care ii filmeaza se aude pe inregistrare cum spune: “Este incredibil ce se petrece. Ce poate sa faca in tramvaiul 41.”

La cateva secunde dupa, in discutie intra si un alt calator care declara ”eu singur nu pot sa ma duc sa ma lupt cu ei, dar daca am fi uniti as veni.“


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.