Social 4 Mai 2016 11:51
Marian Vanghelie, primarul suspendat de la Sectorul 5 al Capitalei, a fost transportat, miercuri, de catre soferul sau la Spitalul Universitar, dupa ce a facut o criza renala, a declarat avocatul sau in sala de judecata de la Tribunalul Bucuresti.

Marian Vanghelie trebuia sa se prezinte miercuri la Tribunalul Bucuresti, pentru un nou termen de judecata in procesul in care este judecat pentru fapte de coruptie. La instanta, avocatul sau a cerut magistratilor sa amane judecarea pe motiv ca Marian Vanghelie nu se poate prezenta, intrucat a fost transportat la spital. Potrivit aparatorului, edilul suspendat a fost dus cu masina de catre soferul sau la sectia de primiri urgente a Spitalului Universitar cu suspiciuni de criza renala, potrivit MEDIAFAX.

Judecatorii au admis solicitarea de amanare si au dat un nou termen pentru data de 18 mai. In acest dosar, Marian Vanghelie se afla sub control judiciar fiind acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

In 7 iulie 2015, Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, unele savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte.

In acelasi dosar sunt judecati, sub control judiciar, si omul de afaceri Mircea-Sorin Niculae, pentru complicitate la luare de mita si spalare de bani, Sorin-Stefan Ciocan, pentru spalare de bani si directorul Economat Sector 5, Laura Ciocan, pentru complicitate la luare de mita si spalare de bani.

Marian Vanghelie este primar al Sectorului 5 din anul 2000, el castigand alegerile din pozitia de candidat al PSD. El a fost membru al acestui partid pana in noiembrie 2014, cand a fost exclus, alaturi de Mircea Geoana si Dan Sova, in urma votului Comitetului Executiv National al PSD. Ulterior, in martie, Vanghelie si Geoana au anuntat infiintarea unei noi formatiuni politice - Partidul Social Romanesc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.