Traficul rutier pe o portiune din Drumul National 7, in judetul Valcea, este deviat, marti, dupa ce apele Oltului au inundat o portiune de sosea, pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu.

Nivelul raului Olt a crescut din cauza ploilor abudente din ultimele zile, apa revarsandu-se pe carosabilul Drumului National 7, in judetul Valcea. Revarsarea apei a afectat traficul rutier, in zona Raul Vadului, kilometrul 237. Este vorba de o zona situata pe Valea Oltului, in aproprierea Viaductului Raul Vadului, unde se executa si lucrari de reabilitare, iar circulatia rutiera este deviata pe un drum alaturat, pe langa calea ferata.

Reprezentantii Serviciului Politiei Rutiere Valcea au declarat corespondentului MEDIAFAX ca raul Olt a iesit din matca, iar apa a acoperit aproximativ un metru din partea carosabila, pe o lungime de circa zece metri, pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu.

La fata locului s-au deplasat politistii rutieri, dar si reprezentantii de la Sectia de Drumuri Nationale Valcea si cei de la ABA Olt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.