Social 11 Martie 2016 15:34
Masinile abandonate in Sectorul 6 al Capitalei sunt ridicate de catre inspectorii din cadrul primariei, joi fiind luate de pe strada cinci autorisme, anunta reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Inspectorii Primariei Sectorului 6, impreuna cu echipe formate din reprezentanti ai Directiei Generale de Politie Locala Sector 6, ai Brigazii de Politie Rutiera si ai Administratiei Domeniului Public si Dezvoltarii Urbane, au ridicat joi, 10 martie, de pe domeniul public cinci autovehicule abandonate, anunta MEDIAFAX.

Actiunea face parte din programul de gestionare a masinilor abandonate sau fara stapan (fara numere de inmatriculare) care ocupa inutil spatiile publice din sector si care, de cele mai multe ori, sunt transformate in locuinte pentru persoane fara adapost, devinind focare de infectie.

"Cele cinci masini au fost ridicate din urmatoarele zone: B-dul Iuliu Maniu, B-dul Timisoara, Drumul Taberei, Aleea Callatis", se mai spune in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.