Pilotii, oamenii de afaceri si pompierii se numara printre cei mai doriti barbati pentru intalniri romantice, in timp ce ei prefera in principal fizioterapeute, femei care se ocupa cu designeul de interior si antreprenoare, potrivit informatiilor facute publice de reteaua online Tinder.

Totodata, profesorii si modelele se claseza pe pozitii bune, la barbati si femei deopotriva, in lista de 15 profesii preferate de utilizatorii retelei de socializare online Tinder, in ultimele trei luni.

Pe urmatoarele pozitii in top sunt profesii precum doctor, realizator TV sau radio, profesor, inginer, model, paramedic, student, avocat, antrenor de fitness, consilier financiar, politist, militar (pentru barbati) si reprezentant in domeniul relatiilor publice, profesor, student, logoped, manager de retele de socializare, fotomodel, asistenta de stomatologie, asistenta medicala, stewardesa, antrenor de fitness si agent imobiliar (pentru femei), potrivit The Telegraph.

Desi aplicatia de mobil Tinder, ce faciliteaza in mod distractiv interactiunea online dintre oameni, se concentreza mai mult pe aspectul fizic al persoanelor, profesia poate, de asemenea, atrage atentia utilizatorilor, scrie MEDIAFAX.

Aplicatia destinata intalnirilor si intemeierii unor relatii a prezentat in noiembrie o versiune care le permite utilizatorilor sa includa profesia si informatiile despre educatie in configurarea profilului de pe reteaua Tinder. Reprezentantii retelei Tinder sustin ca profesia si educatia atrag mai multe intalniri decat simpla fotografie.

"Integrarea informatiilor despre educatie si profesie a fost ceruta de cei care au profil Tinder, pentru a permite utilizatorilor sa faca alegeri in cunostinta de cauza. Am observat ca profilurile ce au inclus aceste informatii sunt mai populare si, ipotetic, vor avea mai multe cereri de intalnire", au mai spus reprezentantii Tind


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.