A doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale din acest an va avea loc duminica, pentru bonurile emise intre 1 si 31 ianuarie, a anuntat Ministerul Finantelor Publice (MFP).

Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, scrie MEDIAFAX.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Duminica va fi organizata prima faza, care va consta in extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 17.00. Extragerea este publica si va putea fi transmisa, in direct, de catre toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale, in original, copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine). Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare.

Daca in urma centralizarii listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile se constata depasirea numarului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizata a doua extragere in vederea determinarii a 100 de castigatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.