Cinci persoane au murit si 28 au fost ranite intr-un accident care s-a produs vineri dimineata, in jurul orei 6.15, pe centura de vest a municipiului Ploiesti.

In accident au fost implicate un autobuz care transporta 40 de persoane si o autobasculanta, care circula cu viteza redusa. Autobuzul facea o cursa regulata Manesti-Poliesti. Autobuzul a lovit din spate autobasculanta, conform Infotrafic.Accidentul s-a produs pe sensul de mers catre Brasov. A fost inchis si celalalt sens, pentru a da posibilitatea ambulantelor sa preia victimele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In urma impactului, basculanta incarcata cu nisip a intrat in interorul autocarului, iar in momentu de fata echipajele de interventie incearca sa scoata vehiculul din habitaclul mijlocului de transport. Toate echipajele de politie disponibile pe centura de vest a Ploiestiiului si in municipiu suunt la fata locului. La locul accidentului au ajuns si 20 de ambulante.

Numarul victimelor din accidentul de pe DN1, transportate la Spitalul Judetean Ploiesti, este de 28, a declarat pentru MEDIAFAX Daniel Nicolae, directorul Serviciului de Ambulanta Prahova. Dintre cei 28 de raniti, doi sunt cu leziuni grave, suferind traumatisme cranio-cerebrale. Printre victimele transportate la spital se numara si patru minori, o fetita de 9 ani si ali trei copii cu varste intre 15 si 17 ani.

ISU Prahova a activat codul rosu de interventie .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.