Klaus Iohannis a adresat joi, pe Facebook, un mesaj de Craciun tuturor romanilor, afirmand ca "un gand special" se indreapta catre cei care muncesc in afara granitelor si care nu pot fi alaturi de familie si le-a transmis acestora sa nu isi piarda speranta ca vor putea reveni acasa.

"Nasterea Domnului este sarbatoarea pe care cu totii o asteptam cu bucurie, pentru a fi impreuna cu familia. Spiritul Craciunului consta in a-i simti alaturi pe toti cei dragi si a celebra generozitatea, buna intelegere si linistea. Cu atat mai mult, in aceste momente suntem datori sa ni-i amintim pe cei neajutorati, pe cei singuri, pe cei impovarati de boala sau de saracie si sa ne incercam sa le aducem putina alinare", se arata intr-un mesaj video al presedintelui, postat pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis spune in acest mesaj ca un "gand special" se indreapta catre romanii care muncesc in afara granitelor, departe de casa.

"Sunt copii care de Craciun nu stau la masa cu parintii, sunt parinti care resimt si mai dureros acum dorul de familia din tara. Va indemn sa nu pierdeti speranta. Sunt increzator ca situatia Romaniei va continua sa se imbunatateasca de la an la an, iar cei care sunteti obligati acum sa va castigati existenta peste hotare veti putea reveni acasa", spune seful statului.

Klaus Iohannis incheie mesajul urand Craciun fericit tuturor romanilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.