Mircea Raicu, consilier general PNL, a fost desemnat viceprimar interimar al Capitalei, functie pe care o va ocupa in perioada in care Razvan Sava va asigura interimatul la conducerea Primariei Capitalei.

Consiliul General al Minicipiului Bucuresti (CGMB) l-a delegat, marti, pe Mircea Raicu sa exercite atributiile viceprimarului desemnat in functia de primar general interimar al Capitalei. Mircea Raicu a fost propus de grupul PNL din CGMB, cea de-a doua propunere fiind Cristina Nicolescu. Mircea Raicu a obtinut voturile a 33 de consilieri, in timp ce Cristina Nicolescu a fost votata de 14 consilieri.

Celalalt viceprimar al Capitalei este Dan Darabont (PSD).

Cornel Pieptea a demisionat din functia de viceprimar in 15 septembrie, iar in locul lui a fost numit atunci consilierul general UNPR Stefanel Dan Marin, pentru a putea fi desemnat primar interimar al Capitalei. Dupa desemnarea lui Stefanel Dan Marin in functia de primar interimar, Pieptea a ocupat din nou, interimar, pozitia de viceprimar lasata vacanta de Marin.

In 26 noiembrie, in sedinta extraordinara a CGMB, Stefanel Dan Marin a fost demis din functia de primar interimar al Capitalei, la doua luni dupa ce a fost desemnat in locul lui Sorin Oprescu, edilul suspendat din functie fiind acuzat de fapte de coruptie. Odata cu Stefanel Marin a fost revocat si Cornel Pieptea din functia de viceprimar interimar. Pieptea a demisionat si din functia de consilier general, in locul lui fiind validat, marti, Florin Alexandru Dumitrescu.

Razvan Sava (PNL) asigura, din 26 noiembrie interimatul la conducerea Primariei Capitalei. Pentru a putea fi desemnat in functia de primar general interimar, Razvan Sava a fost numit atunci viceprimar al Capitalei.

Sorin Oprescu a fost suspendat din functia de primar general al Capitalei in 15 septembrie, dupa ce instanta a decis definitiv arestarea preventiva a acestuia, pentru luare de mita. Recent, Sorin Oprescu a fost trimis in judecata, acesta fiind in arest la domiciliu.

Citeste si:
Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București
Un nou magazin Victoria’s...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.