Peste 420 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de politistii din Sibiu in urma unui control, intrucat societatea comerciala careia ii apartineau nu era autorizata sa depoziteze astfel de obiecte in spatiul respectiv, iar pentru unele dintre ele nu avea autorizatie.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, sambata, de Politia Romana, politistii specializati in arme, explozivi si substante periculoase de la Politia Judeteana Sibiu au gasit, vineri, in urma unui control, intr-un spatiu situat in municipiul Sibiu, 6.760 de articole pirotehnice (425 de kilograme).

Din cercetari a reiesit ca articolele pirotehnice apartineau unei societati comerciale din municipiul Sibiu, care insa nu era autorizata sa le depoziteze in spatiul respectiv. De asemenea, o parte dintre articolele pirotehnice (baterii de artificii, artificii si artificii de brad) faceau parte din categoria 2, pentru care societatea respectiva nu avea autorizatie.

Articolele pirotehnice au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cercetarile sunt continuate pentru efectuare fara drept de operatiuni cu articole pirotehnice, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.