Dacian Ciolos si-a publicat, miercuri, declaratia de avere, care arata ca are un apartament si o casa in Bucuresti, o casa de vacanta si un teren de 10.000 de metri patrati la Marisel, in judetul Cluj, dar si peste 60.000 de euro in conturi si depozite deschise in Franta si in Belgia.

Potrivit declaratiei sale de avere, premierul Dacian Ciolos are un teren intravilan in suprafata de 10.000 de metri patrati cumparat in 2009 in localitatea Marisel din judetul Cluj, unde detine si o casa de vacanta de 98 de metri patrati, construita in acest an.

De asemenea, premierul are, impreuna cu sotia sa, Valerie Ciolos, un apartament de peste 144 de metri patrati cumparat in acest an, precum si o casa de 92 de metri patrati cumparata in 2002, ambele locuinte fiind in Capitala. Premierul nu detine nicio masina si nici bijuterii sau obiecte de arta, insa a vandut un autoturism Nissan Qashqai in anul 2014, cu suma de 12.500 de euro.

Dacian Ciolos are peste 60.000 de euro in conturi si depozite bancare deschise in Belgia, la Bruxelles, si in Franta. De asemenea, el are si 20.447 de lei intr-un cont deschis in Bucuresti. La capitolul venituri, Dacian Ciolos mentioneaza suma de 132.400 de euro, obtinuta ca salariu de la Comisia Europeana, in primele zece luni ale acestui an. El a incasat de la Comisia Europeana si o indemnizatie ”tranzitorie” de 16.084 de euro, pe doua luni.

Membrii Guvernului Ciolos au depus juramantul de investitura in 17 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.