Drumul national 7, intre localitatile valcene Calimanesti si Brezoi, este din nou blocat complet, miercuri, din cauza bolovanilor cazuti pe carosabil de pe versanti, dupa ce marti seara traficul fusese reluat pe un sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, drumul national 7 este blocat, miercuri, la kilometrul 200, dupa ce mai multi bolovani au cazut pe carosabil, pentru autovehiculele cu masa de sub 3,5 tone, traficul rutier fiind deviat pe drumuri judetene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone, care circula pe ruta Ramnicu Valcea - Sibiu, sunt redirectionate pe ruta Calimanesti - DJ703G - Jiblea Noua - Salatrucel - Berislavesti - DJ703N - Bradisor - Perisani - Racovita - Cornetu, cu revenire pe DN7.

La ora transmiterii acestei stiri, in zona se lucreaza pentru indepartarea carosabilului si, potrivit unor surse locale, actiunea dureaza cel putin pana la ora 14.00.

DN 7 a fost complet blocat, timp de aproape patru ore si in cursul zilei de marti, tot din cauza caderilor de pietre de pe versanti. Astfel, DN 7 a fost complet blocat marti dupa-amiaza, incepand cu ora 14.45 si pana la ora 18.25, cand a fost redata circulatiei una dintre benzile drumului.

O masina aflata in trafic a fost avariata usor in urma caderilor de pietre, insa nicio persoana nu a fost ranita.

Autoritatile si angajatii de la drumuri au intervenit pentru deblocarea soselei, astfel incat circulatia sa fie reluata pe cel putin o banda a drumului, lucru care s-a intamplat marti seara, insa traficul a fost blocat complet din nou in cursul zilei de miercuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.