Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a spus, joi, ca a fost inspirat de solidaritatea romanilor dupa tragedia din clubul Colectiv si ca solidaritatea, spiritul civic si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti este esenta Zilei Recunostintei, sarbatorita de americani.

"Dupa recenta tragedie din clubul Colectiv, zeci de mii de romani si-au unit eforturile si si-au folosit energia, talentele si timpul pentru a-si ajuta semenii. Prin actiunile voastre de la inceputul lunii noiembrie, m-ati inspirat pe mine si pe multi alti membri ai comunitatii internationale", a aratat Klemm, intr-un mesaj transmis de Ziua Recunostintei.

Diplomatul american a precizat ca sarbatoreste Ziua Recunostintei in Romania anul acesta, unde se simte ca acasa si ca solidaritatea, spiritul civic si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti este esenta sarbatorii americane, scrie MEDIAFAX.

"Tocmai solidaritatea, spiritul civic si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti constituie esenta sarbatorii Recunostintei. Desi anul acesta de Ziua Recunostintei ma aflu in Romania, nu in SUA, ma simt ca acasa. Eu si sotia mea, Mari, va dorim voua si celor dragi o zi a Recunostintei plina de bucurie si de sanatate", a mai spus Hans Klemm.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.