Daca esti la inceput de cariera sau vrei sa te perfectionezi in domeniul afacerilor, wall-street.ro iti prezinta o serie de carti care te vor ajuta sa iti indeplinesti cu succes obiectivele.


De la sfaturi legate de primul interviu de angajare, la ponturi pentru a fi un interlocutor agreabil si pana la idei pentru a lua cele mai bune decizii in afaceri, iata cartile pe care nu trebuie sa le ratezi.

1. Tata bogat, tata sarac - Autorul Robert T. Kiyosaki arata in paginile cartii Tata bogat, tata sarac ca, in principal, problemele financiare provin din faptul ca anii multi de scoala nu ne invata nimic despre cum functioneaza banii, ci doar cum sa muncim din greu pentru ei.

Aceasta carte arunca in aer mitul care spune ca trebuie sa castigi mult ca sa te imbogatesti.

2. Secretele succesului - Sfaturile lui Dale Carnegie va arata cum sa deveniti un interlocutor agreabil, de ce e bine sa faceti complimente dezinteresate, cand e cazul sa va retrageti dintr-o disputa, ce anume trezeste dorinta de cooperare a partenerilor, cum sa faceti o buna impresie de la prima intalnire, cat de important e zambetul, prin ce strategii va puteti autopromova in ochii celorlalti, precum si in ce fel puteti adresa critici fara sa provocati resentimente.

3. Cuvinte care schimba minti, stapaneste limbajul de convingere - Bazata pe ani de munca si studiu cu oameni si organizatii, cartea "Cuvinte care schimba minti, stapaneste limbajul de convingere" de Shelle Rose Charvet este plina de aplicatii practice, din lumea reala, pentru profesionistii al caror succes depinde de a prezice si a influenta comportamentul. Acesta este primul pas in marele salt spre comunicare.

Citeste mai mult pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.