Bucurestiul a aderat la Pactul international Urban Food Policy, initiat de primarul orasului Milano, angajandu-se astfel sa garanteze alimentatia sanatoasa, sa promoveze sustenabilitatea sistemului alimentar, educatia privind alimentatia sanatoasa si reducerea risipei alimentare, informeaza PMB.
Pactul Milan Urban Food Policy, initiat de edilul din Milano, Giuliano Pisapia, a fost semnat de 100 de primari din diverse state, printre care si Romania, delegatia Primariei Municipiului Bucuresti (PMB) fiind condusa de primarul general interimar, Stefanel Dan Marin, scrie MEDIAFAX.

Obiectivul Pactului semnat la Milano si asumat si de PMB este de a promova sistemul alimentar sustenabil si ecologic in ariile urbane, cu accent pe patru principii: garantarea unei alimentatii sanatoase, promovarea sustenabilitatii sistemului alimentar, educatia privind alimentatia sanatoasa si reducerea risipei alimentare.


PMB precizeaza ca, in acest context, primarul general interimar a avut si o intrevedere cu primarul Giuliano Pisapia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.