Social 7 Iulie 2015 11:20
Peste 20 de lesinuri in spatii publice s-au inregistrat luni in Capitala, Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov (SABI) suplimentand echipajele si trimitand voluntari la corturile anticanicula, a declarat pentru MEDIAFAX managerul SABI Alis Grasu.

In ultimele 12 ore au fost 847 de apeluri directionate catre SABI, dintre care 411 au fost urgente. Intre acestea din urma au fost 63 de lipotimii, dintre care 21 in spatii publice. SABI a suplimentat deja numarul de ambulante cu sapte in timpul zilei si doua echipaje in plus noaptea.

Marti vor lucra cu opt echipaje mai mult, iar 10 voluntari ai SABI vor acorda asistenta cetatenilor la corturile anticanicula din Capitala. Mai multe puncte de prim ajutor si 20 de corturi medicale anticanicula vor fi amenajate in Capitala, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).

Valul de caldura se va intensifica si va cuprinde, marti, cea mai mare parte a tarii, o avertizare cod galben fiind emisa pentru Bucuresti si judetele Maramures, Salaj, Cluj, Mures, Alba, Sibiu, Hunedoara, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Teleorman, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi si Botosani, scrie MEDIAFAX.

Judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare vor fi sub avertizare cod portocaliu de canicula marti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.