Social 30 Iunie 2015 15:35
Miron Cozma este director de programe la Vatafu TV, post de televiziune deschis langa Bucuresti si care deocamdata emite online si nu are angajati, fostul lider al minerilor urmand sa infiinteze impreuna cu patronul statiei TV si un post de radio, dar si o editura unde isi va publica poeziile.

Miron Cozma a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca este director de programe la televiziunea Vatafu TV, care deocamdata emite online. "De aproximativ o saptamana televiziunea emite online. Preconizam ca in trei luni sa ii dam drumul sa emita si prin cablu. A fost o problema de relatie intre mine si patron (patronul televiziunii - n.r.), Nicolae Vatafu, in sensul ca nu am vrut sa lucrez pe chirie. Astfel ca el a construit la Popesti-Leordeni ceea ce i-am cerut. Avem doua intrari, una dinspre Berceni si cealalta dinspre centura. Avem si locuri de parcare. Asta a fost important, deoarece eu cand ma mai duceam pe la alte televiziuni nu aveam unde parca", a declarat Miron Cozma.

El a mai spus ca a ales acest loc pentru ca este aproape de Bucuresti, unde "se da ora exacta". "Am avut solicitari si de la Timisoara sa deschidem acolo televiziune. Sufletul meu este la Timisoara, pentru ca acolo se afla copiii mei, dar am ales locatia aceasta deoarece este aproape de Capitala, acolo unde, asa cum se stie, se da ora exacta. Avem o locatie buna, avem gradina, am mancat cirese din gradina deja si ce este cel mai important, nu platim chirie", a sustinut Cozma.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a precizat ca au fost construite doua cladiri - una de birouri, care nu este inca finalizata si alta in care au fost amenajate sapte studiouri de televiziune. "Nu avem angajati. Oricine are un proiect inetresant vine, il discutam si daca este bun, il primim. Vom lucra pe baza de proiecte cu oricine doreste. Sunt foarte multi oameni care doresc ca vina la noi, avem solicitari din Maramures, din Tulcea, din Moldova. Sunt oameni care vor sa isi spuna pasul, sunt si senatori care ne-au contactat. Mergem pe ideea de a angaja proiecte de emisiuni", a mai spus Cozma.

El a mai precizat ca nu este actionar al televiziunii, ci doar ”angajat ca sef”. ”Am un cult impotriva afacerilor care se fac in Romania. Sunt doar angajat ca sef al televiziunii, eu nu fac afaceri. Nicolae Vatafu este cu banii si semnaturile. Este geolog si economist. Nicolae a fost in Corpul de Control al ministrului Minelor, ca geolog. M-a determinat sa accept sa lucrez cu el dupa ce mi-a aratat ce a scris pe blog cand am fost arestat, si anume ca odata cu arestarea lui Miron Cozma urmeaza distrugerea miscarii sindicale si a mineritului”, a explicat fostul lider al minerilor.

Citeste si:
Valentin Ștefan, Director General Compania Națională Poșta Română...
Valentin Ștefan, Director...

El a mai sustinut ca pe viitor, impreuna cu acelasi patron, Nicolae Vatafu, doreste sa deschida in acelasi loc un post de radio, dar si o editura unde isi va publica poeziile. De asemenea, Cozma a mai spus ca numele televiziunii vine de la numele patronului, Nicolae Vatafu, dar si ”de la cuvantul vataf, care inseamna si capetenie a calusarilor”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.