Social 13 Iunie 2015 14:15
Unsprezece perchezitii ale DIICOT au avut loc sambata in Iasi, intr-un caz de evaziune fiscala si trafic de influenta, surse judiciare spunand ca e vizat si un judecator al Curtii de Apel Iasi ce ar fi acceptat promisiunea a 200.000 lei pentru admiterea unei contestatii a doi condamnati la inchisoare.

Potrivit unor surse judiciare, unsprezece perchezitii ale DIICOT au avut loc, sambata dimineata, in mai multe locuri din Iasi, intr-un dosar de evaziune fiscala si trafic de influenta, printre persoanele vizate fiind judecatorul Dan Anton de la Curtea de Apel Iasi, care este suspectat ca a intervenit in favoarea unor persoane condamnate, in schimbul sumei de 200.000 de lei si al unor bunuri.

Astfel, judecatorul ar fi acceptat promisiunea sumei de 200.000 de lei si a unor produse alimentare - curcan si vin - pentru admiterea unei contestatii in anulare fata de doi condamnati definitiv la trei ani de inchisoare pentru evaziune si spalare de bani intr-un dosar al DIICOT Iasi, spun surse judiciare. Conform acelorasi surse, intermediar ar fi un fost judecator, in prezent pensionar. Actiunea DIICOT de sambata ar fi fost declansata in urma unui denunt, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.