Social 9 Aprilie 2015 12:21
Darius Valcov a fost adus din nou, joi, din Arestul Politiei Capitalei la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.

Procurorii l-au citat pe Darius Valcov sa se prezinte la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru acte procedurale, acesta fiind adus de politisti din Arestul Politiei Capitalei, unde este incarcerat din 2 aprilie, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Darius Valcov a demisionat din functia de senator

Valcov a fost si luni la DNA, surse judiciare declarand atunci, pentru MEDIAFAX, ca fostul ministru a fost citat de procurori pentru a da noi declaratii. Procurorii DNA au cerut marti instantei supreme emiterea unui nou mandat de arest preventiva pentru Darius Valcov, insa solicitarea a fost respinsa, decizia nefiind definitiva. Masura a fost propusa de procurori dupa ce Senatul a avizat, in 1 aprilie, cererile de extindere a urmaririi penale, retinere si arestare preventiva pentru noile fapte de care este suspectat Darius Valcov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.