70.000 de turisti au sosit in croaziera in Portul Constanta in 2014, autoritatile spunand ca fata de anii trecuti a crescut semnificativ atat numarul de nave care au facut escale la Constanta, cat si numarul de turisti sositi la bordul acestora.

Potrivit reprezentantilor Companiei Nationale ”Administratia Porturilor Maritime” SA (CNAPMC) Constanta, la terminalul de croaziere al Portului Constanta au ajuns anul trecut 92 de nave de pasageri, fata de 69 de nave inregistrate in 2013, iar numarul turistilor sositi la bordul acestora a fost de 69.910.

Conform sursei citate, numarul pasagerilor inregistrati in 2014 este cu 28 la suta mai mare fata de 2013, iar tendinta de crestere urmeaza sa se pastreze si pentru anul 2015, consolidand pozitia Portului Constanta in topul porturilor de la Marea Neagra, spun reprezentantii CNAPMC. Cei aproape 70.000 de turisti care au ajuns in Romania la bordul navelor de croaziera au ales sa viziteze, pe durata escalei, obiectivele turistice din judetul Constanta si din Bucuresti sau Delta Dunarii.

Pentru anul viitor, sunt anuntate deja 81 de sosiri ale navelor de croaziera, programul fiind actualizat continuu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.