Zece autoturisme au fost implicate, joi dimineata, pe DN 1, in apropierea municipiului Sibiu, intr-un accident in lant produs din cauza poleiului.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Elena Welter, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca pe Drumul National 1, in apropierea localitatii Vestem, aflata la cativa kilometri de municipiul Sibiu, s-a produs o tamponare in lant.

In accident, care a avut loc pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu au fost implicate zece autoturisme. "La fata locului au fost trimise si echipaje medicale pentru a acorda ingrijiri eventualelor victime, desi, deocamdata, nu exista informatii cu privire la existenta unor victime", a declarat Elena Welter.

Potrivit acesteia, accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadapate la conditiile meteo, carosabilul in zona fiind alunecos din cauza poleiului.
Traficul pe sensul de mers Valcea - Sibiu este deviat prin localitatea Vestem.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.