Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei, pentru 31 de judete din sudul, centrul, estul si nordul tarii, valabila de vineri seara.
De vineri de la ora 20.00 pana sambata la aceeasi ora, in sudul, sud-estul si local in centrul tarii, precum si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali va ninge si se va depune strat de zapada, ce va depasi local 20 cm, potrivit atentionarii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

In Dobrogea, iar in prima parte a noptii de vineri spre sambata si in Muntenia si Oltenia, precipitatiile vor fi mixte si, izolat, vor fi depuneri de polei.

Vantul se va intensifica in sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei si in sudul Olteniei, unde rafalele vor depasi 45 - 55 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Atentionarea este valabila pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman, Arges, Valcea, Dambovita, Prahova, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Vaslui, Bacau, Neamt, Suceava, Bistrita-Nasaud, Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba si Hunedoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.