Noua Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, si-a reluat activitatea la liceul din Sibiu in care preda engleza, ca de obicei, in loc sa se plaseze in centrul atentiei, in urma victoriei obtinute in alegerile prezidentiale de duminica de catre sotul ei Klaus Iohannis, relateaza Euronews.

Desi este sotia celui mai puternic om din tara, ea spera sa poata "jongla" cu prioritatile, scrie postul pe site. "Incerc sa-mi fac cat mai bine pot meseria intotdeauna si sper ca, in calitate de Prima Doamna, sa fac la fel", a declarat Carmen Iohannis.

Elevii ei au fost fericiti sa-i arate ca o apreciaza, scriind pe tabla alba mesaje, intr-o engleza perfecta noteaza postul, ca "You are the Best" si "We love you", scrie MEDIAFAX.

Ea le-a prezentat deja "lectia" victoriei sotului sau. "Le-am spus elevilor ca aceasta (victorie) este o dovada in plus a faptului ca bunul simt, modestia si intentiile bune inving intotdeauna pana la urma", a declarat noua Prima Doamna.

Abordarea pragmatica a noii Prime Doamne pare ca se potriveste cu stilul politic al presedintelui-ales, comenteaza Euronews.Insa surpriza pe care i-au pregatit-o elevii ei nu permitea modestia. Aliniati de-a lungul unui culoar, ei i-au cantat "We are the champions" dupa ce Carmen Iohannis a intrat in incinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.