Peste 6.000 de spectatori au asistat, vineri seara, la noua Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, la concertul lui James Blunt, artistul britanic fiind purtat pe brate de public in timpul show-ului, de pe scena pana in capatul salii.

James Blunt a sustinut, vineri seara, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, un concert de aproape doua ore in cadrul festivalului TIMAF, care a facut parte din turneul mondial de promovare a noului sau album ”Moon landing 2014”, in fata a peste 6.000 de fani.
Dupa ce a cantat cateva piese la inceput, Blunt s-a adresat multimii in limba romana, spunand ”Salut, Cluj”, iar pe parcursul show-ului a mai folosit cuvinte romanesti: ”Buna seara, Cluj”, ”Multumesc” si a incheiat cu ”Noapte buna”.

Artistul britaic a glumit pe seama inaltimii sale si a spus ca si-a adus o chitara mai mica pentru a parea el mai inalt si i-a trimis in fundul salii pe membrii band-ului care l-au acompaniat, pentru a iesi el in evidenta, scrie MEDIAFAX.

James Blunt a interpretat in timpul concertului, ajutandu-se de chitara si pian, atat piese mai vechi, fredonate si si de publicul prezent, cum au fost ”Goodbye my lover” si ” You’re beautiful”, cat si piese de pe noul album ”Moon landing”.

Momentul culminant al serii a fost cel in care artistul, aflat pe scena, s-a lasat purtat pe brate de fani pana in capatul salii el sustinand ca publicul clujean a fost ”extraordinar”. ”Este o placere sa ma aflu la Cluj, pentru prima oara, sunteti extraordinari, ma bucur ca vad atatea fete zambitoare, va multumesc ca ati venit”, a spus James Blunt.

Concertul a avut loc in cadrul Festivalului International de Muzica si Arta Transilvania - TIMAF, pretul biletelor fiind cuprins intre 125 de lei si 250 de lei. In deschiderea concertului a cantat trupa romaneasca Les Elephants Bizarres.

James Blunt este un cantaret si compozitor britanic nascut in 1974, fiind cunoscut mai ales pentru piesele sale “You’re beautiful” si „Goodbye my lover”. De-a lungul carierei sale, a scos patru albume, ultimul anul trecut, intitulat "Moon landing”, si a vandut peste 20 de milioane de albume. Artistul a castigat de doua ori Brit Awards, tot de doua ori MTV Video Music Awards si a fost de cinci ori nominalizat la Premiile Grammy.

Citeste si:
Madonna, criticata pentru omagiul adus Arethei Franklin la gala MTV...
Madonna, criticata pentru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.