Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost retinut, marti, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva.

Hrebenciuc a fost scos cu catuse la maini din sediul DNA Brasov, marti, dupa aproape cinci ore de audieri, si va fi dus la instanta suprema pentrru judecarea propunerii de arestare preventiva, in conditiile in care pe numele sau a fost emisa ordonanta de retinere.

Viorel Hrebenciuc a fost scos din sediul DNA Brasoiv in jurul orei 13.40.

Fostul parlamentar PSD, care avea catuse la maini, a fost urcat de anchetatori intr-omasina, urmand sa fie dus in Capitala, la instanta suprema, pentrru judecarea propunerii de arestare preventiva, dupa ce procurorii DNA Brasov au emis pe numele sau ordonanta de retinere.

Viorel Hrebenciuc a fost citat sa se prezinte marti dimineata la DNA Brasov dupa ce, luni, Camera Deputatilor a luat act de demisia deputatului, scrie MEDIAFAX.

Camera Deputatilor a trimis la Ministerul Justitiei un document prin care a informat ca Viorel Hrebenciuc nu mai este deputat si ca nu se mai impune avizul Parlamentului pentru retinerea si arestarea acestuia. Actul a fost trimis Parchetului instantei supreme, iar de aici la DNA, care solicitase avizul de la Parlament in cazul lui Hrebenciuc.

La intrarea in sediul DNA Brasov, Hrebenciuc a fost intrebat daca este pregatit pentru ce e mai rau si a raspuns afirmativ, mentionand insa ca nu ii este frica pentru ca stie ce a facut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.