Procurorii fac luni perchezitii in judetul Giurgiu, intr-un dosar in care mai multi politisti de frontiera sunt cercetati pentru ca ar fi luat mita pentru a permite unor persoane sa iasa din Romania cu autoturisme inmatriculate provizoriu.

Potrivit Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, mai multi agenti de politie de frontiera sunt cercetati pentru luare de mita, dupa ce ar fi cerut si primit sume de bani pentru a permite autoturismelor inmatriculate provizoriu in Romania sa paraseasca teritoriul tarii.

Politistii de frontiera au incalcat astfel dispozitiile legale privind procedura inmatricularii, inregistrarii, radierii si eliberarii autorizatiei de circulatie provizorie sau pentru probe a vehiculelor, a precizat sursa citata, scrie MEDIAFAX.

Perchezitiile din judetul Giurgiu sunt facute de procurorii Parchetului instantei supreme, cu sprijinul Directiei Generale Anticoruptie, Brigazii Speciale de Interventii a Jandarmeriei si Serviciului Roman de Informatii. Actiunea procurorilor PICCJ este sprijinita de autoritatile judiciare din Bulgaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.