Afla care va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta in toate regiunile, vremea devenind usor mai rece decat in mod normal la aceasta data in nord-est. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in jumatatea nordica a Moldovei si 21...22 de grade in Oltenia si sud-vestul Munteniei, iar cele minime intre 2 si 10 grade, mai coborate in depresiuni, spre -1 grad, unde se va produce bruma. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei in jumatatea estica a tarii si in zona de munte, unde local va ploua. Pe crestele montane, trecator, precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in estul teritoriului si in extremitatea de sud-vest, unde viteza la rafala va depasi 55 km/h, iar in zona montana inalta va sufla tare, cu peste 70 km/h. Spre sfarsitul intervalului, in zonele joase, pe arii restranse vor fi conditii de ceata.
  • Duminica
Vremea va fi predominant frumoasa, dar usor mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in regiunile estice si sud-estice. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 0 si 10 grade, mai coborate in depresiuni, unde se va produce bruma. Dimineata si noaptea in zonele joase, pe arii restranse, se va semnala ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.