Un tren care circula pe ruta Bucuresti-Suceava a lovit un camion, la o trecere de cale ferata din apropierea Garii Bacau.
Potrivit purtatorului de cuvant al CFR, Oana Branzan, accidentul s-a produs la o trecere de cale ferata semnalizata acustic si luminos din apropierea Garii Bacau, dupa ce trenul de calatori 1753 Bucuresti Nord-Suceava a lovit un camion. In urma impactului, primul vagon al trenului a deraiat, iar locomotiva a fost proiectata in fata, la o distanta de aproximativ 200 de metri de garnitura.

Soferul camionului care a fost lovit de un tren de persoane, vineri dupa-amiaza, la Bacau, si-a pierdut viata, in timp ce mecanicul garniturii este prins in locomotiva, iar un pasager a fost ranit de bagajele cazute, arata ultimele informatii furnizate de autoritati. Potrivit purtatorului de cuvant al CFR, Oana Branzan, soferul camionului a murit, iar mecanicul este incarcerat in locomotiva, la ora transmiterii acestei stiri intervenindu-se pentru scoaterea lui. De asemenea, un pasager a fost ranit de bagajele cazute. In urma accidentului, majoritatea calatorilor au coborat din garnitura si au plecat pe jos, in conditiile in care locul accidentului este foarte aproape de Gara Bacau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.