Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice, pe arii extinse in Banat, Crisana, Maramures si zona Carpatilor Occidentali, local in Transilvania, Oltenia, nordul Moldovei si in Carpatii Meridionali si izolat in rest. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate indeosebi in Banat si in zona montana aferenta. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Regimul termic se va situa, in general, in jurul normelor climatologice specifice acestei perioade, cu maxime diurne ce se vor incadra intre 20 grade in Crisana si estul Transilvaniei si 27 de grade in sudul Munteniei si mimine de la 8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei pana la 17 grade pe litoral.
  • Duminica
In Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, nordul Moldovei si in cea mai mare parte a Olteniei, cerul va fi mai mult noros si, mai ales ziua, va ploua pe arii relativ extinse. In restul tarii, cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in orele serii si pe parcursul noptii, iar ploile isi vor face aparitia local in regiunile sud-estice. Pe arii restranse se vor cumula cantitati de apa mai insemnate, indeosebi in zona montana. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 28 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 9 si 18 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.