O grupare de hackeri intitulata "Anonymous Romania" a spart site-ul Politiei Romane afisand la sectiunea Stiri, un mesaj cu titlul "Salutari din partea ciumpalacilor".

Pe prima pagina a site-ului Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), la sectiunea Stiri, a fost postat vineri un mesaj care ar avea ca autor "Anonymous Romania". "Va salutam domnilor. Noi suntem Anonymous. Noi suntem Legiunea. Noi suntem POPORUL ROMAN sau desigur ciumpalacii. Romania, trezeste-te!".

In februarie 2012, site-ul FMI.ro al Biroului Fondului Monetar International in Romania a fost atacat de hackeri care se recomandau ca reprezentand miscarea Anonymous si gruparea Antisec, la doua zile dupa un atac similar asupra ANRE.ro, citati de MEDIAFAX. Site-ului era in mare parte functional, mai putin pagina de pornire, care a fost inlocuita cu aceeasi secventa video de un minut de pe YouTube afisata pe site-ul Agentiei Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), insotita de mesajul "Hacked by Anonymous".

Anonymous a postat atunci pe site-ul ANRE un videoclip de un minut, in care pe fond muzical apare We Are Anonymous, Antisec, care se incheie cu mesajul "Expect us".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.