Social 31 August 2014 19:26
Afla cum va fi starea vremii luni si marti.
  • Luni
Vremea se va mentine predominant frumoasa si normala termic pentru inceputul lunii septembrie. Cerul va fi variabil si doar in sud-vestul tarii, izolat, vor fi posibile averse si descarcari electrice seara si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte, in Banat, Oltenia si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 31 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 9 si 21 de grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali.
  • Marti
Vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare spre seara si in cursul noptii in sudul si sud-vestul teritoriului si in zona montana aferenta, unde pe arii restranse se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va prezenta intensificari temporare indeosebi in sudul, sud-vestul, centrul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 12 si 22 de grade, mai scazute in depresiuni spre 9 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.