Social 28 Iulie 2014 17:21
Medicii legisti care au facut necropsia in cazul tanarului de 23 de ani din Bucuresti, gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, pe o plaja din nordul statiunii Mamaia, in apropierea unui club, nu au putut stabili cauzele decesului, urmand sa fie facute analize de sange si toxicologice

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, rezultatul necropsisi facute in cazul tanarului este neconcludent, mentionandu-se: ”cauza nedeterminata, fara leziuni mecanice sau traumatice”.

Din acest motiv, medicii legisti au prelevat probe de sange si tesut pe care le-au trimis la Institutul de Medicina Legala ”Mina Minovici” din Bucuresti pentru analize histopatologice si toxicologice. In urma acestora vor putea fi stabilite cu exactitate cauzele decesului si se va putea determina daca tanarul a murit in urma consumului de droguri ori bauturi alcoolice sau daca a fost vorba despre o afectiune nedescoperita.

”Politistii din Mamaia au deschis un dosar penal in aceasta cauza, urmand ca dupa primirea rezultatelor analizelor toxicologice si histopatologice sa fie dispuse masurile legale in consecinta“, a precizat, luni, purtatorul de cuvant Politiei Judetene Constanta, Carmen Serbanescu.

Marian Mezdrea, tanarul in varsta de 21 de ani, din Bucuresti, sosise la mare vineri, iar sambata seara a mers intr-un club din Mamaia impreuna cu mai multi prieteni. La un moment dat, in cursul noptii, el a iesit din club si a mers pe plaja, acolo unde a fost gasit decedat de catre prieteni. Acestia au sunat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj de Ambulanta, dar care nu avea medic, ci numai asistenta. Cadrele medicale au cerut sprijin la dispecerat si au inceput resuscitarea, dupa cateva minute in zona ajungand si un echipaj SMURD, cu medic. Desi s-a incercat resuscitarea tanarului timp de peste o ora, in cele din urma medicii au fost nevoiti sa constate decesul acestuia.

Prietenii tanarului le-au declarat jurnalistilor din Constanta ca autosanitara trimisa in ajutor a ajuns dupa 40 de minute. In replica, reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta spun ca de la primirea apelului prin 112 pana la sosirea primei ambulantei au trecut doar sase minute.

Citeste si:
Judecător mort în drum spre spital. Gabriel Apostol și-ar fi...
Judecător mort în drum spre...

De asemenea, tinerii care erau sambata seara cu Marian au spus ca acesta nu bause nimic suspect, consumand alcool la fel ca si ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.