Social 22 Iulie 2014 10:08
Mai multe trenuri au intarzieri intre 20 si 50 de minute din cauza unei defectiuni la un macaz din statia Ciolpani, judetul Ilfov, timp de doua ore circulatia desfasurandu-se pe o linie din cele patru din zona, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al CFR, Oana Branzan.

Potrivit purtatorului de cuvant al companiei CFR SA, defectiunea la macazul din statia Ciolpani s-a produs in jurul orei 6.35, iar trenurile care tranzitau zona au asteptat la semnalul de intrare in statie sa poata trece pe linia pe care se mai putea circula.

Defectiunea a fost remediata in jurul orei 8.45, cand circulatia feroviara a fost reluata in conditii normale, a spus Oana Branzan.

Ea a precizat ca, din informatiile transmise pana in prezent, in cele aproape doua ore, cinci-sase trenuri au inregistrat intarzieri intre 20 si 50 de minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.