Social 8 Iunie 2014 13:15
Cinci romani, intre care un copil, au murit, duminica, in urma unui accident produs in localitatea Gyortelek din Ungaria, dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens si a lovit un autocar si o autoutilitara, potrivit MTI.

Purtatorul de cuvant al Politiei din judetul Szabolcs-Szatmár-Bereg, Fehérvári Marietta, a declarat ca romanii se aflau intr-un autoturism inregistrat in Polonia, care la un moment dat, din motive deocamdata necunoscute, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autocar si cu o autoutilitara, realateaza MTI, citat de MEDIAFAX.

In urma accidentului, cei cinci romani au murit pe loc, iar alte cinci persoane, patru din autocar si una din autoutilitara, au fost ranite.

La fata locului au ajuns mai multe ambulante, medicii spunand ca nu a existat nicio sansa pentru salvarea vietilor celor cinci romani, potrivit MTI.

Circulatia rutiera in zona a fost blocata cateva ore, fiind deviata pe rute alternative.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.