Social 8 Iunie 2014 12:00
Un tanar de 25 de ani a murit si altul de 23 de ani au fost ranit grav, dupa ce masina in care se aflau a lovit remorca unui camion si un autoturism.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Anca Maria Badale, tanarul de 23 de ani din Gura Humorului, aflat la volanul unui autoturism inmatriculat in Marea Britanie, a vrut sa evite un camion cu remorca al carui sofer se angajase in schimbarea directiei de mers, citat de MEDIAFAX.

Astfel, soferul autoturismului a incercat sa franeze, insa din cauza vitezei a pierdut controlul volanului, lovind remorca, dupa care a intrat pe trotuarul din dreapta, a rupt un stalp de iluminat public si unul de sustinere a unor indicatoare rutiere, apoi a lovit un autoturism condus regulamentar de un barbat din Dolhasca.

Ulterior, autoturismul in care se aflau cei doi tineri a intrat intr-un parapet de protectie si intr-un stalp de sustinere a unui panou publicitar, dupa care s-a rasturnat.

In urma impactului, pasagerul in varsta de 25 de ani, din Gura Humorului, a murit, iar soferul a fost grav ranit, avand un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunostintei, contuzii toraco-abdominale, contuzii la coloana lombara, dar si plagi taiate la mana dreapta si la piciorul drept.

Soferul a fost transportat la Spitalul din Gura Humorului, fiind apoi transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava.

Badale a precizat ca in acest caz se fac cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzei accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.