Social 5 Iunie 2014 12:33
Un italian de 52 de ani a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, impuscat in cap, prima ipoteza a politistilor fiind sinuciderea.

Potrivit politistilor, in dimineata de joi, un cetatean italian de 52 de ani s-ar fi impuscat cu o arma letala in zona tamplei, fiind transportat de Serviciul Judetean de Ambulanta Iasi direct la Spitalul de Neurochirurgie, in stare critica.

"SMURD era plecat la o interventie pentru un soc hemoragic autoinjunghiat la Pascani, astfel ca pacientul a fost preluat de Serviciul Judetean de Ambulanta si transportat la Spitalul de Neurochirurgie", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX prof.dr. Diana Cimpoesu, medic sef UPU-SMURD, conform MEDIAFAX.

Din primele cercetari ale Inspectoratului Judetean de Politie Iasi a reiesit ca ar fi vorba despre o tentativa de sinucidere, dupa o discutie in contradictoriu cu concubina sa.

"Este vorba despre un barbat de 52 de ani, un cetatean italian, despre care politistii au stabilit, in prima faza, ca in urma unei discutii in contradictoriu cu concubina sa a folosit o arma letala si s-ar fi impuscat in zona tamplei, iar apoi a fost dus inconstient la spital. Nu excludem tentativa de suicid, dar exploram toate celelalte posibilitati", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Potrivit sursei citate, pe numele persoanei care a folosit arma s-a intocmit dosar penal pentru uz de arma fara drept si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.