Doi barbati au spart geamul unei masini de lux oprite la un semafor de pe Calea 13 Septembrie din Capitala si i-au luat femeii care conducea autoturismul o geanta in care avea 7.000 de lei, apoi au fugit cu un taxi, fiind prinsi la scurt timp de politisti.

Oficiali din Politia Capitalei au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, ca cei doi suspecti erau urmariti de mai multa vreme de anchetatori, intrucat existau informatii potrivit carora acestia jefuiesc femei aflate la volan, atunci cand acestea opresc la semafor.

Ca mod de operare, acestia spargeau geamul lateral al autoturismelor, dupa care luau genti sau alte obiecte de valoare pe care le gaseau pe scaunul din dreapta soferului.

Marti seara, in jurul orei 22.00, cei doi barbati au spart geamul lateral al unui autoturism Audi A5, condus de o femeie, care oprise masina la un semafor de pe Calea 13 Septembrie si i-au luat acesteia o geanta in care se aflau 7.000 de lei. Imediat dupa comiterea faptei, barbatii au luat un taxi, insa masina a fost oprita, la scurt timp, de politisti.

Anchetatorii au recuperat geanta, al carei pret de piata este de 23.000 de lei, si cei 7.000 de lei.

Hotii au fost retinuti, iar politistii fac investigatii pentru a proba si alte fapte similare care ar fi fost comise de acestia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.