O fata de 12 ani a fost ranita usor, luni, dupa ce a fost lovita de o ambulanta a Serviciului de Ambulanta Vrancea, in timp ce traversa in fuga.

Potrivit Serviciului Rutier Constanta, ambulanta se deplasa, luni dupa-amiaza, pe DN 2A, in localitatea constanteana Mihail Kogalniceanu, dinspre Ovidiu catre Nicolae Balcescu, iar la un moment dat a accidentat o fata de 12 ani, care s-a angajat in traversarea strazii, in fuga, pe trecerea pentru pietoni, din partea dreapta a conducatorului auto, transmite MEDIAFAX.

In urma accidentului, minora a fost ranita usor, fiind transportata la spital pentru investigatii medicale.

Politistii spun ca autoutilitara apartine Serviciului Judetean de Ambulanta Vrancea si facea un transport asistat de la Constanta la Focsani, iar in momentul producerii accidentului nu avea semnalele acustice si vizuale in functiune.

Un accident similar a avut loc si in localitatea Poarta Alba, pe DN 22C, unde soferul unui autoturism care se deplasa dinspre Medgidia catre Murfatlar a accidentat o fata in varsta de 13 ani, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal, din partea dreapta a conducatorului auto. In urma accidentului, fata a fost ranita usor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.