Social 9 Aprilie 2014 13:05
Ofiterii Directiei de Investigarea Fraudelor au descoperit o fabrica de mezeluri care functiona ilegal in Bucuresti.

Potrivit surselor citate, fabrica a fost descoperita in Sectorul 1 al Capitalei. Aceasta functiona, conform anchetatorilor, complet ilegal, iar autoritatile verifica daca mezelurile produse au ajuns in supermarketuri si daca au fost inscriptionate cu brandurile unor firme cunoscute.

Din primele verificari, politistii au stabilit ca fabrica respectiva a functionat, initial, in conditii legale, pana cand administratorul acstuia a subinchiriat-o unei alte societati comerciale. Noii administratori ar fi continuat, insa, sa produca mezeluri in mod ilegal.

Fabrica de mezeluri a fost descoperita in timpul unei actiuni pentru care au fost implicati peste 100 de politisti pentru verificarea achizitiilor intracomunitare de legume - fructe si produse congelate, in mai multe complexe comerciale din judetele Ilfov, Arad, Bihor, Giurgiu, Timis si Dolj.

Potrivit Politiei Romane, intr-o singura ora, in zona Capitalei au fost indisponibilizate peste 10 tone de marfuri si au fost aplicate amenzi contraventionale de peste 100.000.000 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.