Social 25 Martie 2014 12:13
Cinci case au ars si o persoana a fost ranita in urma unui incendiu izbucnit, in noaptea de luni spre marti, in sectorul 4 al Capitalei.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX ca incendiul a fost anuntat marti, in jurul orei 1.15, de o persoana care a semnalat faptul ca ard mai multe case pe strada Alunisului.

Potrivit lui Daniel Vasile, cand au ajuns primele echipaje ale ISU, flacarile erau deja foarte inalte si extinse pe o suprafata de aproximativ o mie de metri patrati.

Un barbat a suferit arsuri la maini si a fost transportat la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, a mai spus purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale cu apa si spuma, pe strazile Alunisului si Radului, reusind sa stinga focul dupa aproximativ trei ore.

Pe langa cele 12 autospeciale, au mai fost trimise la fata locului trei masini de descarcerare, trei de prim ajutor si o autoscara.

Daniel Vasile a precizat ca doua autospeciale de stingere au ramas pentru a supraveghea zona si a interveni in cazul in care focul ar reizbucni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.