Social 12 Martie 2014 13:52
O tanara de 18 ani din Bistrita a gasit un sarpe exotic in cada din apartamentul sau, ea sunand la 112 pentru a cere ajutor din partea autoritatilor.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud, Georgeta Casvan, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca incidentul s-a petrecut marti seara, in jurul orei 22.00.

"La fata locului a ajuns un echipaj de jandarmi care a constatat ca, intr-adevar, fapta reclamata este reala", a spus Casvan.

Potrivit acestuia, tanara le-a relatat jandarmilor ca a vrut sa faca baie, a dat drumul la apa in cada, a intrat cu picioarele in apa, s-a intins dupa sampon, moment in care a vazut in apa sarpele exotic de aproape o jumatate de metru lungime. La tipetele ei, un vecin a venit in locuinta sa si a aruncat un prosop peste sarpe, iar apoi a reusit sa prinda reptila si sa o bage intr-un vas.

Intre timp, fata a sunat la 112, iar la fata locului au ajuns politistii locali si jandarmii. Acestia au chemat, la randul lor, pompierii voluntari, care au luat sarpele si l-au dus la sediul lor.

"Sarpele este unul de acvariu, are intre 35 si 40 de centimetri lungime. A fost preluat de reprezentantii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Bistrita", a precizat purtatorul de cuvant al IJJ Bistrita-Nasaud.

El a spus ca pana la acest moment nu se stie cum a ajuns sarpele in cada de baie, fiind luata in calcul varianta ca acesta sa fi scapat dintr-un acvariu in care era tinut de vreun locatar al blocului, dar si sa fi fost aruncat cumva pe fereastra baii, apartamentul fiind la parter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.