Razvan Petrescu, copilotul anit in accidentul aviatic din urma cu o luna, petrecut in Muntii Apuseni, a fost externat.

Intrebat cand va reveni la control la SCJU Cluj-Napoca, copilotul a raspuns ca nu stie, si ca acest lucru este trecut pe fisa de externare. Nici conducerea SCJU Cluj-Napoca nu a putut preciza cand va veni la control Razvan Petrescu.

Copilotul Razvan Petrescu va urma acasa un program de refacere, iar apoi alt program de recuperare intr-o clinica de specialitate.

Joi, la o luna de la accidentul din Apuseni, Razvan Petrescu a facut primele declaratii, inaintea externarii sale, spunand ca starea de sanatate i s-a imbunatatit considerabil si ca se simte bine, el rememorand momentul impactului.

"Starea mea s-a imbunatatit considerabil si pot fi externat, ma simt bine", a spus copilotul Razvan Petrescu intr-o conferinta de presa sustinuta, joi, la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, anunta MEDIAFAX.

Razvan Petrecu a mai spus ca pentru el va urma o perioada de refacere de o luna-doua, acasa, si apoi o perioada de recuperere.

Copilotul a afirmat ca i-ar placea ca dupa ce starea de sanatate ii va permite sa ii viziteze pe motii salvatori si sa vada "si din picioare" locul accidentului.

Intrebat ce dorinte are, el a spus ca vrea sa revina la starea sa initiala de sanatate si apoi sa se urce din nou la mansa avionului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.