Pentru prima oara in Romania, toti cei care isi doresc accesul imediat la informatii profesioniste si sfaturi competente in domeniul reparatiilor auto pot participa in direct la un seminar online specializat.

Expertii autoeconom.ro asteapta toti internautii marti, 25 februarie, ora 20:00, la primul seminar online intitulat Cum sa previi reparatiile auto costisitoare?. Evenimentul se adreseaza atat celor care isi doresc sa economiseasca la intretinerea autovehiculului, cat si celor care vor sa isi verifice si sa isi imbogateasca cunostiintele auto. Mai mult, seminarul vine in sprijinul proprietarilor de autovehicule oferindu-le acestora o instruire informala care sa ii ajute sa gaseasca solutii adecvate nevoilor masinii, bazandu-se pe decizii informate si cele mai noi referinte, informeaza MEDIAFAX.

Moderatorii acestui seminar sunt Florin Pop, electromecanicul dedicat autoeconom.ro si creatorul sectiunii “Bine de Stiut”, si Victor Miron, proprietarul unui service auto cu traditie si consultant al platformei, cei doi avand o experienta cumulata de peste 35 de ani in domeniu.

Printre subiectele abordate se numara solutii practice pentru defectiuni frecvente, metode de preventie si studii de caz, impreuna cu cele mai relevante sfaturi.

Evenimentul va fi gratuit si poate fi accesat pe pagina oficiala de Facebook a platformei autoeconom.ro printr-o aplicatie special dezvoltata pentru acest tip de eveniment. Link-ul de acces va fi disponibil si pe blog-ul platformei in perioada ce urmeaza. La finalul evenimentului, participantii vor avea acces la o sesiune de intrebari si raspunsuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.